Jarní úklid komunikací

Ve čtvrtek 13. dubna začíná v Radotíně jarní úklid komunikací. Potrvá až do 13. června. Celé území městské části je rozděleno do 16 různých etap a úseků. Jako první se začnou čistit ulice v oblasti na Rymáni. 

S týdenním předstihem se v ulicích objeví značky upozorňující řidiče na zákaz zastavení. Ten bude platit od 7.30 do 15 hodin. Řidiči v dotčených lokalitách dostanou za stěrače vozů informační lístky o termínu čištění a s žádostí o přeparkování.

Úklid provádějí Technické služby Praha – Radotín, pohyb čisticích vozů je možné sledovat on-line na adrese: http://vozidla.praha16.eu. V mapě je viditelná i trasa vozidel za několik uplynulých hodin. 

13.4. (čtvrtek) – Rymáň
Na Rymáni, Chrobolská, K Berounce, Stadionová, Ke Zděři (úsek Chrobolská - Stadionová), Sídliště - parkoviště u Karlické ulice, Sídliště (před domy čp. 1083 - 1090) 

18.4. (úterý) – Loučanská
Ke Zděři (úsek Stadionová - Felberova), Felberova, Zítkova, Macháčkova, Loučanská, Nad Berounkou, náměstí sv. Petra a Pavla, Václava Balého, Ježdíkova, Horymírovo náměstí, K Přívozu, K Lázním 

20.4. (čtvrtek) – Minerální
Strážovská (úsek Strunkovská - Otěšínská), Otěšínská, Solná (úsek Strunkovská – Strážovská), Minerální, Strunkovská, Na Říháku 

25.4. (úterý) – Lahovská
Solná (úsek od Strážovské směrem k Sobětické), Sobětická, K Višňovce, Jarmily Novotné, Kalabisova, Chatová, Plánická 

27.4. (čtvrtek) – Na Viničkách
Týřovická, parkoviště pro lékaře za zdravotnickým zařízením, Na Viničkách, U Viniček, Kolová, Dehtínská, Zadovská, Vojetická, Zdická, Javořická, Příbramská, Lošetická, Na Krupičárně

4.5. (čtvrtek) – Sídliště – Otínská
Sídliště (páteřní komunikace), Sídliště - parkoviště zdravotnického zařízení, U Starého stadionu, Otínská, Jelenovská, Na Výšince, nám. Osvoboditelů (úsek Na Výšince – Karlická) 

11.5. (čtvrtek) – náměstí Osvoboditelů 1. část 
Pod Klapicí (slepá část), pěší zóna Vinohrady, Na Betonce (úsek Prvomájová – Strážovská), Strážovská (úsek Pod Klapicí - Ametystová)

16.5. (úterý) – náměstí Osvoboditelů 2. část 
Prvomájová (úsek Pod Klapicí - Na Betonce), parkoviště Albert (komplet) 

18.5. (čtvrtek) – náměstí Osvoboditelů 3. část 
Na Betonce (úsek Prvomájová – k bývalému železničnímu přejezdu), Vindyšova 

23.5. (úterý) – náměstí Osvoboditelů 4. část
parkoviště Vinohrady, Slinková, zásobovací + parkoviště u ulice Na Betonce (P22) 

25.5. (čtvrtek) – parkoviště
Sídliště - parkoviště u Správy obecních nemovitostí, Výpadová - parkoviště U Ondřeje, parkoviště u pošty, Prvomájová (úsek Na Betonce – Vrážská)

30.5. (úterý) – Věštínská
Věštínská (úsek Vrážská - Matějovského), Matějovského, Josefa Kočího, Tachovská, Zbynická, Nýřanská 

1.6. (čtvrtek) – Prvomájová
Ametystová, Achátová, Jaspisová, Vykoukových, Grafitová, U Vápenky, Býšovská, Čedičová, Štěrková (úsek U Sanatoria – Prvomájová), U Sanatoria (úsek Strážovská – Štěrková), Strážovská (úsek Ametystová – Štěrková)

6.6. (úterý) – Strážovská
Strážovská (úsek Štěrková - Strunkovská), Štěrková (úsek Strážovská - U Sanatoria), U Sanatoria (úsek Štěrková – Živcová), Radkovská, Živcová, Topasová, Pod Lahovskou 

8.6. (čtvrtek) – K Cementárně
V Edenu, Slavičí, Jarkovská, Kejnická, Safírová, U Drážky, Častonická, Ledvická, Pod Velkým hájem, U Učiliště, Vápenná, V Sudech, Hadravská 

13.6. (úterý) – Výpadová
Věštínská (úsek Matějovského - Výpadová), U Jankovky, Kraslická, V Parníku, Na Benátkách, Výpadová (malá), Šárovo kolo 

Opatření silničního správního úřadu najdete na úřední desce

Čištění Technické správy komunikací
V úterý 4. dubna od 8 do 15 hodin bude Technická správa komunikací hlavního města Prahy čistit Vrážskou ulici a část ulice Pod Klapicí. I v těchto případech bude v dotčených ulicích platit zákaz zastavení.

Zveřejněno: 06.04.2023 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 2192 x
Vytisknout