Na bálu se tančila nejen cha-cha

Radotínský bál pořádá místní radnice už více než čtvrt století. Výjimku tvořily poslední dva roky, kdy se tato akce kvůli covidu  nekonala. Šestadvacátý ročník hostila sokolovna v ulici Vykoukových v pátek 20. ledna. Zábava, hudba, setkávání se s přáteli a známými, o tom všem je tento ples. 

Taneční večer každoročně pořádá Městská část Praha 16 za finančního přispění místních a spolupracujících firem a subjektů. Jeho součástí je i tombola, která měla letos více než 650 výher, zakoupením losu měli návštěvníci možnost vyhrát nejen hodnotné ceny, ale i přispět na sociální projekty Městské části Praha 16 určené na pomoc osamělým seniorům či samoživitelkám ve složité finanční situaci. 

Předtančení se letos ujal KAT Zbraslav, úspěch měla i taneční výuka cha-chy pod taktovkou manželů Lenky a Miroslava Šerákových. O hudbu se letos postarala kapela THM.

 
Hlavní partneři plesu: EUROVIA CS, a.s., Schäfer – Menk, s r.o. a Českomoravský cement, a.s.

Partneři plesu: AUTO – FORTE, Augur, Bistro U Ondřeje, Brudra, s.r.o, CYCLESTAR, s.r.o., Čermák a Hrachovec, a.s., Český archív vín, FEMAT Radotín, Chovatelské potřeby – pí Horáková, KONDOR, s.r.o., Lékárna Alphega – PharmDr. Schwarzová, manželé Farníkovi, Motorest U Vodáka, Papírnictví – Mgr. Kocián, Pivovar Horymír, Pivovary Staropramen a.s., PRAGOFLORA – Ing. Malecký, Prodejna UVA – pí Rozenská, Radotínská, o.p.s., Restaurace Sokolovna, Restaurace Na Viničkách, Restaurace Pivní sanatorium, SKI a BIKE CENTRUM Radotín, s.r.o., SOU Radotín, Stavební společnost Šlehofer, Tiskárna Grafotechna +, Velkoobchod potraviny-drogerie RATIO a Velkotržnice Lipence. 

Zveřejněno: 23.01.2023 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1500 x
Vytisknout